Lær Kidsa Koding som fakkelbærer i OL i Sør-Korea?

Fram til 31. mai kan du stemme på Lær Kidsa Koding som fakkelbærer under OL i Sør-Korea. Det er jo ein ikkje sikkert vi vinner denne konkurransen mellom sju norske organisasjonene som er nominert av ein jury, men det er jo veldig stas at Samsung har nominert oss som ein av desse sju.

For å sitere Kristina Brend i GirlGeekDinnersTrondheim:

Hva har teknologi og koding med OL å gjøre da, spør du?

ALT, sier jeg. Trenerne bruker det, utøverne bruker det, leverandører av utstyr bruker det, TV-selskapene bruker det, arenaen bruker det - og de er alle avhengige av det.

Saken er for god til å ikke stemmes frem. Lær Kidsa Koding fortjener internasjonal oppmerksomhet også på en sportsarena som OL. Gi dem en stemme da :slight_smile:

Samsung har og lansert «Celebrate the light», ein “global kampanje som ønsker å tenne den olympiske gnisten hos mennesker over hele verden, og gi enkeltpersoner mulighet til å oppnå sitt potensial” - noko vi og jobber for.

Kva opplegget er eller om det blir vår bevegelse som får reise nedover, er jo ikkje klart. Men det er veldig kjekt om du synes dette er stas og stemmer på Lær Kidsa Koding! Om det blir oss, blir vi jo litt meir synlige som igjen gjer at vi kanskje kan få enda meir ting til for kodeklubbene og engasjementet rundt koding for barn over heile landet. Så stem!

2 Likes